مجله تکنولوژِی در صنعت دوربین مداربسته

تکنولوژی ، دوربین مداربسته ، قیمت دوربین مداربسته / هایک ویژن / دوربین مدار بسته

مجله تکنولوژِی در صنعت دوربین مداربسته

تکنولوژی ، دوربین مداربسته ، قیمت دوربین مداربسته / هایک ویژن / دوربین مدار بسته

قوانین و مقررات نصب سیستم دوربین مداربسته / ورود به بازار کار دوربین های مداربسته

قوانین و مقررات نصب سیستم دوربین مداربسته


با توجه به قوانین کشور های مختلف برای استفاده از سیستم های دوربین مدار بسته محدودیت ها و ممنوعیت هایی و جود دارد و توصیه می شود پیش از نصب و راه اندازی سیستم های دوربین مداربسته به آنها توجه گردد.

برخی از قوانین و مقررات سیستم های دوربین مداربسته در زیر گرد آوری شده اند:

  • مجوز بهره برداری : در برخی مناطق برای نصب سیستم دوربین مداربسته نیاز به اخذ مجوز از مراجع قانونی است.
  • هدف استفاده از تجهیزات دوربین مداربسته :آیا استفاده از سیستم دوربین مداربسته در مکان مورد نظر طبق قانون مجاز است ؟
  • وضعیت و موقعیت تجهیزات : آیا وضعیت یا موقعیت تجهیزات به گونه ای است که فقط فضای مد نظر طرح را پوشش می دهد ؟ در صورتی که علاوه بر فضای مد نظر طراح بخش های دیگری نیز تحت پوشش قرار میگیرند ,اخذ موافقت صاحبان ان مکان ها ضروری است. در قانون صریحا به ممنوعیت نصب دوربین در برخی مکان ها نظیر اتاق های تعویض لباس و سرویس بهداشتی فروشگاه ها و مغازه ها اشاره شده است.
  • علائم هشدار دهنده:به منظور اگاهی افراد از ورود به مناطق تحت پوشش دوربین های حفاظتی باید در مناطق تحت پوشش از علائم هشدار دهنده استفاده شود.
  • کیفیت تصاویر:در برخی از کشور ها قوانینی برای تعیین کیفیت تصاویر قابل استناد و غیر قابل استناد در دادگاه وجود دارد.
  • قالب ویدئو :در برخی از کشور ها قوانینی وجود دارد که در انها مجموعه های حفاظتی ملزم به استفاده از یک قالب خاص ویدئویی هماهنگ با تجهیزات پلیس هستند.
  • درج اطلاعات روی ویدئوی ضبط شده:در برخی کاربری ها اطلاعات مربوط به تاریخ ,زمان و مکان فیلم برداری باید روی ویدئو درج شود.
  • پردازش تصاویر :در برخی کشور ها قوانینی در مورد دوره زمانی قانونی برای نگهداری ویدئوی دوربین ها, افراد واجد شرایط برای مشاهده ی آنها و مکان مجاز برای مشاهده ی تصاویر ضبط شده وضع شده است.
  • نقشه جانمایی دوربین ها:در برخی کشور ها الزاماتی  برای تهیه نقشه جانمایی دوربین ها در مناطق تحت پوشش وجود دارد.
  • آموزش نگهبانان : دربرخی کشور ها ضوابطی برای آموزش نگهبانان در مورد قوانین امنیتی نظیر حفظ حریم شخصی افراد تدوین شده.
  • دسترسی و انتشار تصاویر برای شخص ثالث:در برخی کشور ها محدودیت هایی برای دسترسی به تصاویر و چگونگی نمایش آنها وجود دارد . به عنوان مثال در صورتی که قرار باشد تصویری در رسانه های عمومی منتشر شود ,ممکن است برخی از نقاط آن مات یا شطرنجی شود
  • شنود و ضبط صدا: برای ضبط و اضافه کردن صدا به ویدئو ممکن است به مجوز نیاز باشد.
  • بازبینی دوره ای سیستم : در برخی کشور ها دستور العمل هایی برای تعین مدت و دفعات دوره بازیبینی تجهیزات سیستم برای اطمینان از عملکرد صحیح آنها تدوین شده.
  • گزارش گیری از سیستم :نرم افزار سیستم باید توانایی تهیه گزارش از عملکرد کاربران سیستم , زمان  و نوع فعالیت آنها داشته باشد.

ورود به بازار کار دوربین مداربسته

در قسمت قبل در مورد سیستم نظارت تصویری و وضعیت بازار این سیستم ها صحبت کردیم ، در این قسمت به صورت کامل به نحوه ورود به بازار کار ولازمه های قبل از ورود می پردازیم.
برای ورود به حوزه ی نظارت تصویری افراد نیاز به پیش نیاز هایی برای شروع دارند تا بتوانند به پیشرفت خود در این حوزه سرعت ببخشند.

سیستم های نظارت تصویری به دلیل گستردگی کاربرد از علوم و تکنولوژی های مختلفی استفاده می کنند ، که هر کدام در یک قسمت از این سیستم ها کاربرد دارند، همچون مواردی مانند: طراحی ، تولید، نصب و راه اندازی ، ایجاد بستر و …
علوم مختلفی در سیستم های نظارت تصویری به کار برده میشوند که می توان به : الکترونیک ، برق، شبکه های رایانه ای ، مخابرات و کامپیوتر اشاره کرد.
افراد تحصیل کرده یا دانشجو در رشته های فوق به راحتی میتوانند وارد این حوزه شوند.
با توجه به سرفصل های بین المللی این رشته و سرفصل های مقرر در سازمان فنی و حرفه ای کشور سیستم نظارت تصویری در سه سطح تکنسین ،کارشناس و متخصص آموزش داده می شود.
دوره تکنسین شروع آکادمیک مبحث سیستم نظارت تصویری از مفاهیم پایه و اساسی، تشریح عملکرد تجهیزات به صورت تئوری و عملی و نحوه اجرای یک پروژه کوچک اما ساختار یافته از ابتدا تا انتها می باشد.
دوره تکنسین ، دوره ی بسیار کامل و مفیدی می باشد که افراد بدون داشتن پیش نیاز می توانند در این دوره شرکت کنند ، اشخاصی بوده اند که حتی رشته آن ها غیر مرتبط بوده است و به راحتی توانسته اند پس از اتمام این دوره به نقاط خوبی برسند.
دوره تکنسین پیش نیاز دو سطح بعدی می باشد.
در دوره ی کارشناس تمرکز بر روی نحوه کار با سیستم های پیشرفته و پیچیده جهت تسلط بر عیب
یابی و رفع عیب در پروژه ، تشریح بستر های ارتباطی و نحوه انجام عملیات های کاربردی و پیشرفته شبکه می باشد.
پس از گذراندن دوره ی کارشناس ، افراد گواهی ورود به دوره ی متخصص را به دست می آورند.
ورود به حوزه طراحی و مدیریت پروژه از ابتدا تا انتها بصورت کاملا تخصصی با استفاده از نرم افزار های به روز طراحی و شناخت کامل تجهیزات برند های مختلف در این سطح رقم می خورد.

قیمت پک دوربین مدار بسته  دوربین مدار بسته   نصب دوربین مدار بسته  دوربین هایک ویژن

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد