مجله تکنولوژِی در صنعت دوربین مداربسته

تکنولوژی ، دوربین مداربسته ، قیمت دوربین مداربسته / هایک ویژن / دوربین مدار بسته

مجله تکنولوژِی در صنعت دوربین مداربسته

تکنولوژی ، دوربین مداربسته ، قیمت دوربین مداربسته / هایک ویژن / دوربین مدار بسته

سرعت شاتر در دوربین مداربسته



سرعت شاتر در دوربین مداربسته

تصویر برداری در دوربین های عکاسی و دوربین های مداربسته بر اساس میزان نور دریافتی از محیط است. مکانیزم تصویر برداری به طور کلی به این شکل است مقداری نور به یک سطح حساس به نور برخورد کرده و با تاثیر آن تصویری از محیط ثبت می شود. اگر بخواهیم این فرآیند را با چشم انسان مقایسه کنیم، دیافراگم موجود در دوربین ها همان کار عنبیه چشم را انجام می دهد که در شرایط نوری مختلف باز و بسته می شوند. دیافراگم دوربین های مداربسته نیز در شرایط کم نوری بزرگ شده و در شرایط نور زیاد کوچک می شوند تا از این طریق میزان نور عبوری و دریافتی لنز دوربین ها کنترل شود. در این فرآیند شاتر دوربین مدت زمان باز و بسته بودن دیافراگم برای دریافت نور را کنترل می کند.

مفهوم سرعت شاتر

بر اساس تعریف ذکر شده در بالا سرعت شاتر دوربین مدار بسته به مدت زمانی اشاره می کند که شاتر باز می شود. این مدت زمان هر چه بیشتر باشد نور بیشتری پس از عبور از لنز و دیافراگم دوربین به سنسور ها برخورد می کند و تصویر شفاف تر نوری ثبت می شود. در تصویر زیر اعداد ذکر شده نشان دهنده سرعت شاتر است.

 

سرعت شاتر در دوربین مداربسته

هرچه زمان شاتر کمتر باشد امکان تار شدن اجسام متحرک در تصویر کمتر است.

شاتر دیجیتال در دوربین مداربسته نسل جدید

بر اساس طراحی های مهندسی شده شاتر دوربین مداربسته، چالش بر انگیز ترین موضوع این است که کل صفحه حسگر های دوربین باید به یک میزان فوتون های نور را دریافت کنند تا از این طریق تصاویر واضح تری داشته باشیم. بگذارید با یک مثال این موضوع را دقیق تر بررسی کنیم، تصور کنید که شاتر در دوربین های مداربسته به مانند درب اتوماتیک پارکینگ ها عمل می کند، بنابراین وقتی درب این پارکینگ فرضی باز می شود نور به سطح حساس داخلی برخورد می کند و تصویر ایجاد می شود. در چنین شرایطی مشخص است که قسمت پایینی سطح حساس، نور بیشتری دریافت کرده و قسمت های بالایی نور کمتری به آنها برخورد می کند. بنابراین در چنین شرایطی یک تصویر از روشنایی به تیرگی خواهیم داشت!

 

در چند دهه گذشته برای این چالش، طراحی های مختلفی برای شاتر های دوربین ها ایجاد شده است. برای مثال دوربین های مدرن SLR و DSLR، از شاتر focal-plane استفاده می کنند. ایده شاتر در این دوربین ها استفاده از پرده در پشت دریچه اصلی برای کنترل و تنظیم نور در تمام سطح حسگر است. پرده در این دوربین ها با ایجاد یک سد در پشت دریچه نور اصلی کمک می کند که نور متعادل تری به سطح حسگر برخورد کند و در نتیجه تصویر شفاف و واضحی توسط دوربین ایجاد می شود.

 

سرعت شاتر در دوربین مداربسته

 

در این طراحی، عملیات بسیار سریع، تا 1/8000 ثانیه، در دوربین های SLR و DSLR قابل انجام است.

فرآیند های توضیح داده شده در بالا مربوط به دوربین های نسل قدیم بود و به مانند همه تکنولوژی های عصر جدید، شاتر های دیجیتالی نیز در دوربین ها جایگزین نسل قدیم شده اند. در شاتر های دیجیتالی ، جسم فیزیکی برای کنترل نور ورودی وجود ندارد بلکه به وسیله فرآیند های دیجیتال، حسگر دیجیتالی برای مدت زمانی فعال می شود و بعد از دریافت نور محیط از کار می افتد. در چنین مکانیزمی سرعت شاتر الکتریکی می تواند بسیار بیشتر از نسل قدیم شاتر ها باشد.

 

سرعت شاتر در دوربین مداربسته

تاثیر سرعت شاتر دوربین های مداربسته را به وضوح می توانید در تصاویر ایجاد شده مشاهده کنید. به طور کلی در نسل جدید دوربین های مداربسته سرعت شاتر به شکل اتوماتیک در محیط های مختلف تنظیم می شود و نیازی به تنظیمات دستی نیست. اما اگر اختلالی در تصویر ایجاد شده مشاهده شد باید این تنظیمات مجدد انجام شود. به طور کلی شاتر دوربین مداربسته در محیط های پر نور سرعتر عمل می کند و در محیط های تاریک سرعت آنها کاسته می شود.

 

نکته مهم دیگر در خصوص تنظیمات شاتر دوربین مداربسته مربوط به سرعت حرکت اجسام محیط است. بر اساس یک اصل می دانیم که هر چه زمان شاتر دوربین مداربسته کمتر باشد احتمال تار شدن اجسام متحرک در تصویر کمتر می شود بنابراین در صورتی که جسم با سرعت زیاد در حرکت است باید تنظیمات شاتر به شکل دستی انجام شود. این موضوع خصوصا در تکنولوژی دوربین های پلاک خوان مهم خواهد بود. تصویر زیر این موضوع را به شکلی شفاف توضیح می دهد.

 

سرعت شاتر در دوربین مداربسته

بیشتر بخوانید: نصب دوربین مدار بسته   هایک ویژن

عوامل تاثیرگذار بر سرعت شاتر در دوربین مداربسته

 

  • حساسیت چیپ تصویر به نور: هرچه حساسیت چیپ تصویر دوربین مداربسته به نور بیشتر باشد زمان کمتری لازم دارد تا یک تصویر را بسازد.
  • میزان نور محیط: هر چه نور محیط بیشتر باشد، چیپ تصویر می تواند در زمان کمتری تصویر را بسازد

 

نکته پایانی

دوربین مداربسته شاتر فیزیکی ندارد. در واقع چیپ تصویر دوربین همیشه در معرض نور است. اما همانطور که می دانید، دوربین، فیلم متحرک را از طریق گرفتن تعداد زیادی فریم در یک ثانیه می سازد. هر یک از این فریم ها در حقیقت یک عکس هستند. پس دوربین مدار بسته دائم در حال گرفتن عکس از محیط است، در نتیجه با وجود اینکه شاتر فیزیکی ندارد اما زمان شاتر دارد.

سرعت شاتر در واحد زمان تعریفی می شود و عموما کسری از ثانیه است که زمان لازم برای تشکیل شدن یک تصویر در دوربین را توضیح می دهد. برای مثال 1.25 ثانیه میزان زمان لازم برای تشکیل تصویر در شاتری است که بر روی این زمان تنظیم شده است. در دوربین های دیجیتال گفتیم که سرعت شاتر بر اساس نور محیط به شکلی اتوماتیک تنظیم می شود و در نتیجه سرعت شاتر در این دوربین ها را به شکل یک بازه عددی تعریف می کنند.

 

مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:

  1. تاثیر نور بر عملکرد دوربین مداربسته
  2. تکنولوژی Defog (مه زدایی) در دوربین مداربسته
  3. تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته
  4. Dual Stream در دوربین مداربسته
  5. تفاوت دوربین مداربسته HD و FULL HD
  6. امنیت فیزیکی دوربین مداربسته

نصب دوربین مدار بسته در ادارات و سازمان ها



نصب دوربین مدار بسته در ادارات و سازمان ها

 

نصب دوربین مدار بسته در ادارات و سازمان ها : دنیای جدید از ابهامات و نا امنی های بسیاری تشکیل شده است که حفاظت از اموال در هر شغل و هر مکانی را الزامی می کند. شهرهای چند میلیونی با ازدحام زیاد باعث شده است که از تکنولوژی های جدید در جهت نظارت و حفاظت از اموال با ارزش بیش از گذشته استفاده شود. ادارات و سازمان های کوچک و بزرگ نیز هر روز تمایل بیشتری به استفاده از فناوری های نوین نشان می دهند تا از طریق تکنولوژی های امنیتی جدید هم از اموال سازمان خود حفاظت کنند و هم امنیت بیشتری را به پرسنل و مشتریان و مراجعه کنندگان خود هدیه کنند. در این مطلب به لزوم نصب دوربین مداربسته در ادارات و سازمان ها پرداخته ایم و نکاتی در خصوص نصب دوربین مداربسته در این مکان ها برای شما بیان می کنیم.

 

دوربین های مدار بسته اداری

حریم خصوصی شرکت ها و حفاظت از اطلاعات و فناوری های موجود در هر شرکت به حدی در دنیای پر رقابت امروز اهمیت یافته است که بسیاری از سازمان ها و ادارات هزینه های هنگفتی در طول سال برای جلوگیری از هک سیستم ها و نفوذ افراد غریبه به سازمان خود متحمل می شوند. در خصوص دوربین های مداربسته باید تاکید داشت که یکی از ابزار نظارت بر فضاهای مختلف ادارات و سازمان ها نصب دوربین های مداربسته است و در این میان باید به حفظ حریم شخصی کارمندان و مراجعه کنندگان نیز توجه ویژه داشته باشیم. بر اساس قانون تا زمانی که نصب دوربین های مداربسته بر حریم شخصی افراد تاثیر منفی نگذارد ، استفاده از دوربین ها در هر فضایی منع قانونی ندارد. سوال دیگر این است که آیا نصب دوربین در ادارات بدون اطلاع پرسنل قانونی است؟

 

از نظر قانونی پرسنل و مراجعه کنندگان به ادارات باید از وجود سیستم های تصویر برداری دوربین های مداربسته در این مکان ها آگاهی داشته باشند و به همین دلیل در تمام ادارات متنی با این عنوان که این مکان مجهز به دوربین مداربسته است را مشاهده می کنید. نکته مهم دیگر در خصوص دوربین های مداربسته این است که در فناوری های نوین دوربین های مداربسته امکان ضبط صدای محیط نیز وجود دارد. بنابراین اگر قصد دارید که در ادارات و سازمانی  دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا را نصب کنید باید رضایت پرسنل فعال در این سازمان ها نیز جلب شود.

 

به طور کلی با نصب اعلامیه هایی در سرتاسر ساختمان مبنی بر این موضوع که تمام مکالمات و حرکات افراد ضبط می شود، مسئولیت قانونی نصب دوربین های مداربسته محدود شود.

 

مزایای نصب دوربین در ادارات

نصب دوربین مداربسته در مکان های مختلف برای بالا بردن امنیت و بهبود نظارت انجام می شود. با این حال هر مکان ، سازمان و اداره ای ممکن است با اهداف متفاوتی اقدام به نصب دوربین مداربسته کند. در ادامه مزایای مختلف نصب دوربین های مداربسته در ادارات و سازمان ها را برای شما بیان می کنیم.

 

حفظ امنیت کارکنان در برابر خشونت و سرقت

در نگاه اول ممکن است به نظر برسد که ادارات و دفاتر اداری به اندازه واحد های تجاری عمومی در معرض سرقت و خطرات امنیتی نیستند اما در شرایط واقعی این مکان ها ممکن است بیشتر از هر واحد تجاری هدف سرقت سارقان باشند. در ادارات و سازمان هایی که اسناد مهمی از شهروندان نگهداری می شود و یا فناوری ها و ابزارالات تکنولوژیک با ارزشی نگهداری می شوند، ضروری است که از سیستم های دوربین مداربسته برای نظارت دقیق تر استفاده شود.
موضوع مهم دیگر در سازمان های اداری این است که افراد مختلفی برای دریافت خدمات به این مکان ها مراجعه می کنند و در نتیجه امکان برخوردها و خشونت های فیزیکی و لفظی میان مراجعه کنندگان و کارمندان بسیار بالا هست. بنابراین استفاده از دوربین های نظارتی می تواند از کارمندان در مقابل چنین خشونت هایی حفاظت کند.

حفظ اسناد مالی و حقوقی ادارات

اسناد مالی وحقوقی شرکت ها و ادارات مهمترین رکن ادامه حیات هر شرکتی به حساب می آید و در نتیجه تمام مدیران شرکت ها برای حفاظت از این اسناد از روش های مختلفی استفاده می کنند. نصب دوربین های مداربسته برای نظارت بر افرادی که در شرکت حضور دارند باعث می شود که امنیت این اسناد افزایش یابد. همچنین در صورت وقوع سرقت با مراجعه به تصاویر این دوربین ها می توانید پیگیری سارقان را از مراجع قضایی انجام دهید.

بهبود عملکرد کارکنان و ارتقاء بهره وری

کارمندان در شرکت های مختلف ممکن است از بهره وری کافی برخوردار نباشند و در نتیجه در ساعت هایی که مدیران توانایی نظارت بر عملکرد آنها را ندارند میزان راندمان کلی کارمندان کاهش پیدا می کند. نصب دوربین های نظارتی می تواند تا حدودی الزام کارمندان در جهت اجرای قوانین کاری شرکت ها را افزایش دهد.

 

 

نظارت از راه دور بر کسب و کار
مدیران شرکت ها به دلیل مشغله زیاد ممکن است در روزهایی از ماه امکان حضور در شرکت ها و ادارات را نداشته باشند. با نصب دوربین های مداربسته امکان نظارت بر اتفاقات درون شرکت از راه دور امکان پذیر شده است و در نتیجه مدیران می توانند فعالیت نظارتی خود را به صورت آنلاین از راه دور انجام دهند.

انتقال احساس امنیت و اعتماد به نفس به مشتری

 

بر اساس پژوهش های انجام شده مراجعه کنندگان به سازمان ها و ادارات مختلف با مشاهده دوربین های مداربسته نظارتی نصب شده در این مکان ها احساس امنیت بیشتری می کنند. در بسیاری موارد اگر مراجعه کنندگان احساس کنند حقی از آنها ضایع شده است، تصاویر ضبط شده دوربین مداربسته به مدیران کمک می کند که موضوع را بازنگری کنند و تصمیماتی در جهت بهبود خدمت رسانی اتخاذ کنند.

 

 

نصب دوربین مدار بسته در ادارات و سازمان ها

انتخاب نوع سیستم نظارتی در ادارات

سیستم های مداربسته در چند سال گذشته به شدت متنوع شده اند و قابلیت های منحصر به فردی در این دوربین ها می توانید مشاهده کنید. انتخاب بهترین و کاربردی ترین سیستم مداربسته نیاز به مشاوره تخصصی دارد و ما به شما پیشنهاد می کنیم قبل از هر چیز با مشاوران شرکت مهر تجارت تماس بگیرید تا در اسرع وقت با مراجعه به شرکت شما راهنمایی های لازم در جهت نصب بهترین سیستم مداربسته با کمترین قیمت را دریافت کنید.

اگر هدف شما تنها نظارت عمومی بر کارکنان شرکت خود باشد بهترین گزینه استفاده از دوربین های آنالوگ HD است و اما اگر شرکت شما از حساسیت های امنیتی بالایی برخوردار است باید از سیستم های پیشرفته تر تحت شبکه استفاده کند که البته هزینه های بیشتری نیز برای شما خواهد داشت.

 

معمولا در بخش های اداری از برندهای معتبر استفاده می گردد. از این رو توصیه می شود برای جلوگیری از مشکلات احتمالی و کاهش هزینه های آتی از برندهای معتبر استفاده شود. چرا که برندهای بدون نام و متفرقه ممکن است ارزان باشد ولی در آینده مشکلات و خسارات جبران ناپذیری را به همراه خواهد داشت.

همچنین برندهای مختلفی از دوربین های مداربسته در بازار ایران وجود دارد که عموما ساخت کشور چین هستند و در میان برندهای پر طرفدار و کاربردی موجود در بازار ما به شما برند  هایک ویژن و داهوا را پیشنهاد می کنیم.

 

انتخاب محل نصب دوربین مداربسته در سازمان ها

نصب دوربین مدار بسته در ادارات و سازمان ها نیاز به بررسی و تخصص کافی دارد و در نتیجه برای اجرای درست و دقیق پروژه نصب دوربین های مداربسته بهتر است با شرکت های مجرب فعال در این زمینه تماس بگیرید. بررسی تعداد و نوع دوربین مداربسته مورد نیاز به همراه جانمایی دقیق مکان نصب دوربین های مداربسته به حدی مهم است که در صورت عدم توجه کافی به این موضوعات هزینه های مالی و زمانی بیهوده به شرکت و سازمان خود تحمیل می کنید. در ادامه به مهمترین مکان هایی که در پروژه های نصب دوربین مداربسته ادارات باید اقدام به نصب دوربین کنید اشاره هایی می کنیم.

 

مقابل درب ورودی

از مکان های مهم در هر ساختمان از جمله ساختمان های اداری درب ورودی است. چرا که مسیر ترددهاست و نصب دوربین مداربسته برای نظارت و کنترل روی رفت و آمدهای اداره، شرکت و… ضروری است. علاوه بر درب ورودی، ناحیه ای از ورودی به سالن اصلی مجتمع نیز مکان مناسبی برای نصب دوربین اداری است. در صورتی که محوطه وسیعی در این بخش وجود دارد می توان از دوربین هایی با لنز متغیر موتورایز بهره برد. به این ترتیب در مواقع لازم می توان روی سوژه های مورد نظر زوم نمود.

 

راهروها و محل رفت و آمد مراجعه کنندگان

راهروها و سالن های مجتمع به دلیل رفت و آمد و گاهاً ازدحام جمعیت مراجعه کنندگان از نقاط حساس یک اداره به شمار می آیند. نیاز به نصب دوربین مداربسته در این نقاط ضروری است. نصب دوربین در این ناحیه علاوه بر آن که امکان نظارت بر تردد مراجعین را فراهم می سازد، به نحوهی عملکرد پرسنل و شرایط بهداشتی محوطه نیز تحت نظارت خواهد بود. در نظر داشته باشید طبق قوانین باید افراد مراجعه کننده از نصب دوربین مطلع شوند.

 

اتاق و محل رفت و آمد کارکنان

اتاق کارکنان  و پرسنل از مکان های رایج برای نصب دوربین مدار بسته در ادارات و سازمان ها است. هدف از نصب سیستم نظارت تصویری در این ناحیه، مشاهده عملکرد کارکنان و بهبود راندمان کاری است. گرچه مزیت این موضوع را فقط به بالابردن کیفیت کارکرد کارمندان نباید دانست. زیرا وجود دوربین در اتاق کارکنان ابزاری بازدارنده از وقوع برخی جرایم در زمان عدم حضور کارکنان نیز است. براساس قوانین نصب دوربین مداربسته کارمندان از نصب دوربین در اداره باید مطلع باشند.